Prijs vanaf € 25.299

Hyundai Tucson

Lucky you

Prijs vanaf € 25.299

Ontdek de Tucson.

 

Onze SUV is beter dan ooit, met een fris, stoer design, een heleboel slimme technologieën en de recentste rijhulpsystemen. De Tucson heeft een verfijnde nieuwe lichtsignatuur met full LED-koplampen, voor een nog sportievere uitstraling. Ze vloeien over in de bovenhoeken van het nieuwe 'cascading' radiatorrooster, boven de hertekende voorbumper en beschermplaat. De krachtige, expressieve achterkant is nu voorzien van een opgefrist achterlichtdesign en een nieuwe achterbumper.

 

Ontdek de wereld van de Tucson.

Comfort.

 

De Tucson is voorzien van een groot aantal slimme voorzieningen en systemen die het comfort en het gebruiksgemak voor alle inzittenden verbeteren.

 

Surround View Monitor

Handig en eenvoudig. De Surround View Monitor in de Tucson maakt manoeuvreren in krappe ruimten gemakkelijker en veiliger. Met behulp van enkele strategisch geplaatste camera’s geeft deze geavanceerde veiligheidsfunctie u een zicht van 360° op de omgeving rond de auto, zodat u precies kunt zien wat u doet.

Slimme elektrische achterklep

Geniet van eenvoudig laden. Het systeem opent de achterklep automatisch wanneer de smart key zich gedurende 3 seconden of meer in de detectiezone bevindt. U hoeft uw sleutel niet eens in uw hand te nemen. Voordat de achterklep geopend wordt, is er een discreet signaal te horen en knipperen de waarschuwingsknipperlichten kort.

Galerij